Sunsets In Paradise :)
2 silent reader[s] | +FOLLOW | DASHBOARD.



Siti Noraini Binti Jumianto, seseorang yang lalui hidupnya dengan penuh kesabaran dan penuh dugaan. Perasaan sayang masih ada dan perasaan dendam masih ada. Leo's family :-) Find me on Twitter | and Facebook

4 CEMPAKIANS :)
Feb 18, 2012 | 0 comment(s)


Hi, semua. Aku rindu gila blog aku, serius. And firstly nak cakap sorry sebab lama tak update blog. Busy dengan study, dan untuk pengetahun semua form 4 lagi susah dari fomr 3. Kerja lagi banyak. Dan aku sangat penat buat kerja sekolah, aku sayang kelas aku sampai bilabila. Sayang sangat, muahhh. Our class bekerjasama, dan sometimes kelas kami bising dan sangat bising. Nampak nama atas tuh 'Cempakians', gelaran dari guru kelas ktorg Cik Rohaizah. Iloveyou teacher :) Kelas kami banyak sangat masalah sekarang, ada sebabsebab yang tertentu. Aku redha, aku sabar. Hahhahahha :) Aku menangis sebab sorang cikgu? Ya Allah, aku sabar. Itu semua dugaan :) Aku nak kelas aku jadi yang terbaik pada tahun aku harap sangat dan aku tahu kelas aku terbaik kankan? Hahhahaha, aku tahu semua dalam kelas terbaik dan terbaik. Kelas aku? 4 Cempaka pada tahun 2012, dan juga 5 Cempaka pada tahun 2013. Aku dah senoir? Hahahahahha, kelakar aku dah senior kan? Tak tinggi pun kankan? Cuba terbaik untuk tinggi tahun nei. Aku tanak active sangat tahun nei, focus study. Aku masuk olaharaga and maybe bola jaring kodd. Mata pelajaran penting aku tanak tinggalkan :) Aku Pandu Puteri Renjer, Naib Setiausaha Olaharaga dan Ajk form4 Prostar. Itu pasal aku, back to 4 Cempaka. Macammacam gelagat berlaku dalam kelas 4 Cempaka, lagilagi penolong ketua kelas aku. Nama tanak dinyatakan, hahhaha :) Dia buat kelas huruhara, dan kelakar. Second one, kalai dan priya budak yang suka bercakap dalam kelas even ada guru dekat depan tengah mengajar. Kelas 4 Cempaka banyak kali kena tegur dah sebab ada masalah tertentu bukan masalah displin murid tp masalah lain. Dan yang terakhir, aku bahagia berada dalam kelas 4 Cempaka bawah didikan Cik Rohaizah. Iloveyouguys :)





Older Post . Newer Post