Sunsets In Paradise :)
2 silent reader[s] | +FOLLOW | DASHBOARD.



Siti Noraini Binti Jumianto, seseorang yang lalui hidupnya dengan penuh kesabaran dan penuh dugaan. Perasaan sayang masih ada dan perasaan dendam masih ada. Leo's family :-) Find me on Twitter | and Facebook

Dec 25, 2011 | 0 comment(s)
Kena buka buku baru :)


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera . Sorry , aku dah lama sangat tak update blog . Tak busy pun , just malas sangatsangat nak taip semua nei . Ohh , firstly result aku okay lah . Target tak lepas , it's okay SPM ada lagi wei . Belajar bersungguh okay , second aku tak tahu kenapa dengan aku nei . Aku memang susah dan susah nak lupa kan dia . Omgod , kenapa susah sangat ? Aku online jeh , aku buka blog dia , ohh so sweet . Aku rindu macam dulu wei , rindu sangatsanagat . Aku sekarang bukan tak tentu hala , aku ada hala . Aku risau kan kau sangatsangat wei , aku mintak maaf sebab lepaskan kau . Aku mintak maaf sangatsangat wei , aku tahu aku bersalah . Aku tahu banyak sangat yang susah kita nak lupa kan ? Betul tak wei ? Aku nak kau tahu , yang aku dah mungkir janji antara kita . Aku tak boleh bersama dengan kau lagi wei , aku mintak maaf . Insyallah kalau ada jodoh kita akan bersatu wei , lastly aku nak cakap kau lah lelaki yang pertama dapat katakata manis aku sebab aku tahu kau sayang aku dan kau berubah untuk kebaikan . Aku bahagia dapat tahu kau dah berubah untuk aku , and now kau dah mcm dulu sebab takda orang boleh jaga kau sebaik aku jaga kau kan ? Terima kasih , untuk selama 6 bulan nei wei . Aku hargai detik kita bersama tak pernah aku lupakan wei . Dan sekarang aku kena mulakan hidup baru dengan bahagia dan tenang tanpa kau disisi aku . Aku janji tuhh , terima kasih awak 





Older Post . Newer Post