Sunsets In Paradise :)
2 silent reader[s] | +FOLLOW | DASHBOARD.



Siti Noraini Binti Jumianto, seseorang yang lalui hidupnya dengan penuh kesabaran dan penuh dugaan. Perasaan sayang masih ada dan perasaan dendam masih ada. Leo's family :-) Find me on Twitter | and Facebook

Nov 15, 2011 | 0 comment(s)
2 DAHLIA I MISS YOU GUYS :)

Hello , guys . Ape khabar sekarang ? Sihat tak ? Cikgu Aisyah , rindunyaaaa dekat cikgu . Wei , aku rindu koang . Even kita dah nak masuk Form 4 next year , it's okay . Aku tetap rindu koang , banyak dah kita lalui dekat 2 Dahlia nei . Tengok lah competition yang kita masuk . Semua semangat kan ? Aku rindu time kita buat Choral Speaking , give a big clap to Diana Mahendran . Dia dah tungkus lumus buat choral speaking tuhh , aku bangga dengan dia . I rindu you Tan , Karthika , Atika , Mas , Amy , Norma and others . Hope next year sama class , jaga diri masa holiday nei . Fikir masakmasak nak masuk kelas mane , byebye :*





Older Post . Newer Post