Sunsets In Paradise :)
2 silent reader[s] | +FOLLOW | DASHBOARD.



Siti Noraini Binti Jumianto, seseorang yang lalui hidupnya dengan penuh kesabaran dan penuh dugaan. Perasaan sayang masih ada dan perasaan dendam masih ada. Leo's family :-) Find me on Twitter | and Facebook

Oct 14, 2011 | 0 comment(s)
WE’RE BESTIE :)

|
|
|
\/

I Am Appreciate Has Bestie Like You Guys , I LOVE YOU :*

|
|
|
\/


|
|
|
\/



|
|
|
\/


 |
|
|
\/


|
|
|
\/

Doang kawan aku dari kecik lagi , banyak kenangan aku dengan doang .Banyak sangat wei , susah sangat nak jauh dengan dorang nei . Kalau gaduh punn , gaduh sekejap . Kalau salah aku , aku kena mintak maaf . Koang tahu , aku mcmmane kan ? Terima Kasih wei :)

|
|
|
\/

Wani , Afiqah Second Bestie At School . ILOVEYOU <3

|
|
|
\/


|
|
|
\/


 |
|
|
\/

|
|
|
\/



|
|
|
\/

Koang tahu kan ? Kita baru kenal tahun nei ? Mcam kita dah kenal bertahuntahun kan ? Ohgodss , hope kita kekal rapat mcm nei sampai bilabila . Even , kita dah besar okay . Promise ? Thanks <3

|
|
|
\/


IAM PROMISE  , THANK YOU BECAME MY BESTIE . ILOVEYOUSOMUCH :*





Older Post . Newer Post