Sunsets In Paradise :)
2 silent reader[s] | +FOLLOW | DASHBOARD.



Siti Noraini Binti Jumianto, seseorang yang lalui hidupnya dengan penuh kesabaran dan penuh dugaan. Perasaan sayang masih ada dan perasaan dendam masih ada. Leo's family :-) Find me on Twitter | and Facebook

Aug 9, 2011 | 0 comment(s)
LET'S MAKE NEW 
LIFE :)



|
|
|
\/



|
|
|
\/


Serius , aku dah lama tak update blog nei . Aku rindu blog aku nei :) So , aku just nak spend masa sekejap jeh untuk lepas tension sebab esok last exam geo dengan kh . So , aku happy sangatlah sebab tadi exam sains paper 2 , buad otak aku pecah berfikir . Gila wei , aku tak pernah buad soalan mcm tuhh tahu . Tp , aku boleh jawab . Alhamduliah , hmm dah lepas biarlah dea lepas okay . Just sekarang nei , aku kena fikir ke depan okay . Just nak start hidup baru , with friendships , keluarga . Aku dah bertekad nak ubah segalanya dalam hidup aku . Aku nak tukar yang baru , yang lain dari yang lain . Aku kena jadi lebih baik dari yang sekarang . Aku janji semua tuhh kat diri aku . Aku tanak jadi orang laen , aku tanak rampas milik orang lain , aku akan lebih berusaha lepas nei . 

|
|
|
\/
Aku janji :)





Older Post . Newer Post